Everything you love about coffee.

UREĐAJI ZA KAVU I VENDING AUTOMATI

MANIJA d.o.o. nudi različite samouslužne aparate poznatih proizvođača, kako bi zadovoljila želje i potrebe kupaca, ovisno o njihovim preferencijama, mjestu i uvjetima konzumacije. Za urede često preporučamo uredske aparate na kapsule, dok ovisno o potrebama i uvjetima konzumacije na pojedinom mjestu nudimo i postavljamo samouslužne aparate na kovanice i novčanice, različitih dimenzija – od malih, srednjih do velikih samouslužnih aparata poznatih proizvođača. U ponudi također imamo aparate za prodaju snack proizvoda i hladnih napitaka, kao i aparate za vodu.

Samouslužne aparate možemo besplatno postaviti u Vašim prostorijama, dok mi obavljamo punjenje, održavanje i servis istih. Postoji varijanta da naše samouslužne aparate i kupite, a mi, ovisno o Vašim željama, za Vas vršimo uslugu održavanja i punjenja.

SIROVINE ZA PUNJENJE

Veliku pozornost pridajemo kvaliteti proizvoda koju nudimo zbog čega asortiman naših punila obuhvaća sirovine vrhunskih proizvođača. Za pripremu kave koristimo samo odabranu sirovu poznatih proizvođača kao što su Jacobs, Nestlé / Nescafe, Lavazza, Julius Meinl. Ponudu proizvoda prilagođavamo Vašim željama zbog čega svakodnevno osluškujemo koliko ste zadovoljni našim proizvodima. Premium proizvodi stalno se prilagođavaju specijalnim potrebama naših kupaca. Ponuda uz espresso i instant kavu obuhvaća i napitke kao što su cappuccino, cappuccino s čokoladom, irish cappuccino, vruća čokolada, čaj i dr.